Poliția Brăila confiscă 89 Kg de materiale pirotehnice

De Mihai NEGOMIREANU 04 Ianuarie 2023, 16:31 Fapt divers

Polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase Brăila, sprijiniți de polițiștii Poliției Orașului Ianca și Făurei, au efectuat pe raza județului Brăila 10 percheziții domiciliare înainte de anul nou, in data de 30 decembrie 2022.

Astfel, la domiciliul unui tânăr în vârstă de 25 de ani din orașul Ianca a fost descoperită cantitatea de aproximativ 58 kg de materiale pirotehnice, în valoare de aproximativ 5.800 de lei, încadrate la categoria din clasele F2 și F3.

În localitatea Batogu, la domiciliul unui bărbat, în vârstă de 52 de ani a fost descoperită cantitatea de aproximativ 20 kg de materiale pirotehnice, în valoare de 2.000 de lei, încadrate la categoria din clasa F2.

În orașul Faurei, la domiciliul unei femei, în vârstă de 54 de ani, a fost descoperită cantitatea de aproximativ 10 kg de materiale pirotehnice, în valoare de 1.000 de lei, încadrate la categoria din clasele F2 și F3.

De asemenea, pe raza localității Jirlău, la domiciliul unui tânăr, în vârstă de 26 de ani, a fost descoperite 120 de petarde, în valoare de 100 de lei, încadrate la categoria din clasa F2.

Întreaga cantitate de materiale pirotehnice, respectiv 89 kg, în valoare de aproximativ 8.800 lei, a fost ridicată și indisponibilizată până la finalizarea cercetărilor, iar față de persoanele în cauză, cercetările sunt continuate în cadrul unor dosare penale întocmite sub aspectul săvârșirii infracțiunii de operațiuni cu articole pirotehnice, efectuate fără drept.

 

 

Autor Mihai NEGOMIREANU 04 Ianuarie 2023, 16:31 Fapt divers
Scrie un comentariu

Comentarii

Nu exista inca comentarii!

Nu exista inca comentarii, dar poti fi primul care comenteaza acest articol.

Scrie un comentariu
Vezi toate comentariile

Scrie un comentariu

Adresa ta de e-mail nu va fi facuta publica.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii